úterý 30. srpna 2011

Šestý týden

  Minulý týden bylo dokončené zateplení fasády 15 cm polystyrenu a na štítových stěnách natažená perlinka s lepidlem. Vzhledem k velkým vedrům, která panovala, nešlo podle plánu stihnout dodělat fasádu. Ta bude dokončena tento týden. Na okna byly osazeny vnější parapety v barvě okapů, pouze na vstupu a u dveří na terasu jsme nechali pozinkované, kvůli možnému poškrábání. Ty budou později zakryty dřevěnou terasou nebo dlažbou.
  Pokrývači dodělali oplechování komínu, osadili stupačku a antenní stožár a srovnali držáky na solární panely.
  Také se kompletovala elektroinstalace, která bude dokončena tento týden.
  V sobotu bagrista vyhrabal a zvětšil sesypanou díru na žumpu (ČOV jsme nakonec zavrhli, kvůli dlouhým řízením) a ještě odpoledne jsme ji vybetonovali. V neděli už byla po dešti opět sesypaná jedna strana :-(  Voda ve výkopech nás stále trápí, už aby to bylo všechno zasypané.
  V neděli jsem natáhl komín a přilehlou stěnu lepidlem a perlinkou a obkladač dokončil přizdívky v koupelnách. Tento týden by se měly začít obkládat koupelny. Do prostoru pod budoucí kachlová kamna jsem nalepil očištěné půdovky, které budou pokračovat obkladem stěny a komínu. Byla to trošku piplačka, každá je jiná.






-- domeček dalmantin --

 
-- parapety na oknech --


-- natažená štítová stěna --


-- dokončená střecha --




-- výkop na žumpu --


-- natažený komín --


-- nasucho seskládané půdovky --


-- a nalepené --


-- dokončené přizdívky --








Žádné komentáře:

Okomentovat